Friday, November 19, 2010

KENANGAN SELAMANYA......... UPMKB SEMESTER 1....

Assalamualaikum…

Kepada semua warga upmkb… sekejap jew aku rase… dah satu sem aku menempuhi kehidupan fana di UPM kampus Bintulu ni….huhuhuh petang atdi merupakan kertas ujian terakhir aku iaitu SKP 2101 ataupun Kenegaraan Malaysia. Memang excited giler aku jawab tadi sebab almaklumlah… kertas last kan… hahahah dah 2 minggu aku berjuang tuk hadapi final exam nie…. Semangatkan aku..hihihih

Hmmm.. tapi apa yang kurang menggembirakan aku ialah aku terpaksa balik lewat..huwaaa… sedihnya hatiku… orang lain semua dah nak balik dalam masa 2 n 3 hari ini,.,.. tapi aku.. kene tunggu 1 minggu lagi…. Lambatnyer.. sesungguh penantian itu satu penyiksaan bagiku..huhuhuhuh

Dah banyak kenangan yang tak mungkin dapat aku lupakan sepanjang 4 bulan berada di Bintulu ni…. Macam2 pengalaman aku ada…huhuhuh bersama dengan coursemate… roommate yang haram atau halal…hihihihi… Lau tak silap aku la… sepanjang 4 bulan aku disini.. hampir 3 bulan aku ada 5 orang roommates..hahaha banyakkan… keanaganh yang takkan aku lupakan… masak sama-sama… main sama-sama… dan macam2 lagi lah…huhuhuhhu. Muhd Imran… itulah roommates halal aku..hahahha terbaekk bro… To Afham Iqbal, Adzhari , Dzafri n Ashraf… you are the best…

Ni pulak aku nak citer pasal seorang senior yang aku anggap macam abg aku sendiri…. Memang diualah yang banyak membantu aku selama aku berada disini.. dah banyakk giler dia tolong aku… laptop aku rosak.. dialah yang baiki… ajak aku kenal2 bintulu.. dialah juga yang tunjukkan.. dan banyak lagi ar.. lau aku tulis mesti panjang..huhuh maybe sem depan dah swusah nak jumpa dia sebab dia akan jalani latihan industry di Kuching…huhuhu sedihlah juga taka de dia…huhuhuh To Mohd Rafify Mazlan @ Abg Efy.. thanks for all… with out you… who am I here..huhuhhu

Ni pulak kisah budak2 blok A ( Hemiptera ) UPMKB 2010-2011… korang semua memang aku respect r… macam siblings dah… macam2 dah aku lalui bersama dengan blok A ni.. Minggu Kolegrasi.. Minggu Temasya Rakyat… n macam2 r lagi… Aku memang sayang kat korang semua tak kira SE$M 1, 3, dan 5.. semua nya dah berjuang tuk naikkan nama Blok.. Walaupun tak ada sebarang kejuaraan.. namun kita tak pernah sekali pom kalah sorak…. Team work kita kuat..hahaha But im so sorry to My Felo, Pak Su atau Encik Rahim kerana gagal menghadiahkan kejuaran padanya…. Kami janji kami akan lakukan yang terbaik sem akan datang…huhuh

Coursemate aku lak??? Hmm… ok r… korang juga yang terbaik baik aku….huhuhuhuhuh.. Kenagan aku nga korang banyak …. Kat lading same2… kuliah same2 n banyak agi…..huhuhu aku takleh nak tulis nama…sbb banyak sangat..hahah lain kali r aku tyulis nama….huhuhuhuhuh GENG OJEM KOROK HIJAU.. always in my heart.. pnah bermain bermain sama-sama… g jalan sama-sama… huhuh pernah gaduh pon adakan… tapi bagi kita ONCE WE ARE GENG>> FOREVER WE ARE GENG..hahahha

UPMKB THE BEST…hahahaha