Friday, March 25, 2011

Saje Jew...hehehe

Ary nie... aku masih lagi trase sakit kat tulang belakang... kalu bergerak sikit.. mesty trase... hrmmm... aku kene ape ek??? maybe ni ujian daripada yang ESA tuk aku... aku reda dlam menerimanya...hehehe....

Ary nie dah 3 bulan aku tak balik umah.. memang windu giler kat umah... nak jumpa mama, ayah adik n semuanya... aku rindu sangat2 kat umah..hehehe dah lah duk sini busy jew memanjang... memang aku tension... dengan sakitnyer agy... adoiii... malangnye nasib aku...hehehe

erm... di saat aku kesakitan nie.. aku masih lagi terfikir adakah orang tu tahu bahawa aku sedang sakit skarang??? ermmm.. aku rase dye tak tahu kot... sebab tu dye tak tanyer kabar aku.... tak pelah kalau dye tak tahu... sebab nanti menyusahkan die pulak... huhuhu eleh.. kalau die tahu pon.. bukannyer die bimbang kat aku pon.. apelah aku nie...hehehe

notim tuk aku tulis kali nie.. just tuk isi masa lapang aku jew... sebab tu mengarut ea.. almaklumlah... kepala hotak nie pikir sal assignment jew...hehehe k la... aku tak nak mengarut lagi... salam...

No comments: