Sunday, February 27, 2011

MY BUFDAY SUPRISE.....

hahaha... pada 24 februari 2011... tepat jam 1200 pagi.. aku hanya membisu tentang hari yang paling bahgia dalam hidup aku...

24 FEBRUARI 2011

merupakan ulangtahun kelahiran aku yang ke-19... aku juga telah membuang tarikh lahir aku dalam FB... hahaha sebab aku membisu ialah kerana aku tak mahu rakan-rakan aku di UPMKB nie melakukan suprise.. tu jew... ermm.. bukan aku tak suker.. tapi aku tak nak menyusahkan korang semua.... hehehe

tepat jam 12 mlm tu.. aku dapat mesej dari kawan aku... die lah yang pertama wish kat aku.. thanks aku ucapkan... aku try la check FB aku jam 1 pagi... ternyata... budak2 UPMKB tak tahu bahawa ary tu ialah Bufday aku termasuklah roomates aku..hahaha

hanya yang aku dapat tgok kat FB ialah Wish dari kawan2 aku kat SESMA... terima kasih aku ucapkan sebab ingt lagi bufday aku..happy aku taw...My mum also wish to me.. thank mama... :)
mama ckap kat aku smoger makin matang.... ???? aku tak matang lagi kew sebelum nie??? hahaha

malam tu aku pergy la klas hubungan Etnik... mase kat klas tu ade la jgak aku dapat wish dari kawan2 aku.. hehe tq skali lagi.. Lepas klas HE tu.. aku pon balik la kat bilik.. dan sampai jew aku kat bilik... aku bukak jew pintu... roomates2 aku terus nyanyi lagu bufday.. tengok2 ade kek satu.. warne pink.. n ade gambar ultromen... hahaha diorang siap sruh aku tiup lilin agy,..hehehe
terharu aku... enqiu kawan2 aku yang dah wish kat aku.. ur the best friend... Abu, Afham, Jep , Adzhari.. you r the best.... aku sayang korang... :)

4 comments:

iqin othman said...

eh, aku tatau pun, haha!

*btw happy belated b'day.

amirr... said...

HAHAHA... xpe xtahu pon...
nway... thanks for the wish...hehee:)

ok said...

happy belated b'day

amirr... said...

TQ.. NI KAK ZA KEW???